Νέα

Αντίδραση ΣΕΑΜ στην απαράδεκτη Υπουργική Απόφαση για αναβολή εφαρμογής κανόνων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και διατάξεων προστασίας στους ελκυστήρες

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2016 δημοσιεύτηκε δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με το οποίο υπεγράφη Υπουργική Απόφαση για την αναβολή εφαρμογής περιορισμών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για ελκυστήρες και δόθηκε παράταση πενταετίας ως προς την υποχρεωτικότητα διατάξεων προστασίας έναντι ανατροπής για ελκυστήρες που έχουν ταξινομηθεί πριν τις 21-5-1998.

Ο ΣΕΑΜ με επιστολή του αντιδρά σε αυτή την Υπουργική Απόφαση και υποστηρίζει, ότι με αυτόν τον τρόπο γίνονται βήματα πίσω στην προσπάθεια βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Γεωργίας.

Παρακάτω επισυνάπτονται η επιστολή του προέδρου του ΣΕΑΜ κ. Σάββα Μπαλουκτσή στον Αναπληρωτή Υπουργό του ΥΠ.Α.Α.Τ. κ. Μάρκο Μπόλαρη και το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου, καθώς επίσης και δημοσίευμα της εφημερίδας Ύπαιθρος Χώρα που αναφέρεται στην αντιπαράθεση του ΣΕΑΜ με το Υπουργείο.

PDF PDF

Μενού