Νέα

Συνάντηση ΣΕΑΜ με ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ_15062020

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση χθες του ΣΕΑΜ με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Εκ μέρους του ΣΕΑΜ συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Σάββας Μπαλουκτσής, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Χίγκας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Κατσαρός και η Διευθύντρια κα Κατερίνα Σκαρλάτου. Από πλευράς ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση του Οργανισμού εξέφρασε την πρόθεσή της να αναβαθμίσει τον ρόλο και τις υπηρεσίες που παρέχει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και να δώσει βάρος στην εκπαίδευση στα γεωργικά μηχανήματα, με την αξιοποίηση τόσο της Αβερωφείου Σχολής της Λάρισας όσο και συνολικά των εγκαταστάσεων και των κτημάτων του Οργανισμού πανελλαδικά. Ζήτησε δε την συνεργασία και την στήριξη του ΣΕΑΜ σ’ αυτή την προσπάθεια.

Το Προεδρείο του ΣΕΑΜ δήλωσε ότι η ανάπτυξη της εκπαίδευσης στα γεωργικά μηχανήματα αποτελεί διαχρονικό αίτημα αλλά και στόχο του Συνδέσμου, συνεπώς θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Σκαρλάτου (τηλ 210 3424423, info@seam.gr)

Μενού